0735 126 146     Bd. Alexandru Lapusneanu 73, Constanta             PROGRAMARE ONLINE

Echipa

Dr. Stefania Mitrasca

Dr. Stefania Mitrasca a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila, București. În anul 2015 a absolvit programul de Competenţa în Implantologie în cadrul aceleiaşi instituţii universitare.
In 2019 a obtinut  titulatura de Medic Specialist Parodontologie.

Dr. Petru Mitrasca

Dr. Petru Mitrasca a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila, București. În anul 2015 a absolvit programul de Competenţa în Implantologie în cadrul aceleiaşi instituţii universitare.
Din primavara anului 2016 a infiintat, impreuna cu sotia sa, cabinetul stomatologic STEP Dental. Participa constant la cursuri şi training-uri de formare în tara si in afara, obtinand in tot acest timp diplome de Competenta in Implantologie si Endodontie.
1J8A0946

Dr. Corrado Cazacu

Dr. Corrado Cazacu a absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila, București. Dupa absolvirea facultatii de stomatologie a ales sa se specializeze in chirurgie dento-alveolara. Pe parcursul celor 3 ani de rezidentiat, a pus bazele teoretice si practice in cadrul Spitalului de Chirurgie OMF Dan Theodorescu Bucuresti, astfel incat sa obtina titlul de medic specialist chirurgie dento-alveolara. Cursuri de specializare in chirurgie si implantologie orala urmate in Bologna, Budapesta, Alicante, Barcelona. 

https://doctorcazacu.ro

RAD_0004