0735 126 146     Bd. Alexandru Lapusneanu 73, Constanta             PROGRAMARE ONLINE

Micromotor Endodontic

Cel mai performant micromotor endodontic permite efctuarea tratamentului mecanic de canal (indepartarea pulpei dentare afectate si realizarea unei forme conice a canalului) in mod mecanic, folosind instrumentar rotativ, mult mai eficient si cu prognostic mult mai bun decat folosind tehnica clasica, manuala.
Noile micromotoare electrice sunt extrem de silentioase. Datorita acestui fapt este redusa semnificativ anxietatea pacientilor. Aceste micromotoare sunt exclusiv destinate prepararii canalelor radiculare cu ajutorul noilor instrumente rotative din aliaj de nichel-titan. Sistemul electronic de siguranta (de control al torsiunii) reduce semnificativ rata de fractura a acestor instrumente speciale. 
Instrumentele rotative din nichel-titan sunt mult mai flexibile comparativ cu cele traditionale, din otel inoxidabil. Elasticitatea crescută a acestora permite abordarea canalelor extrem de curbe si o mai bună curatare si preparare. Aceste instrumente ne permit sa lucram eficient si calitativ.